Kalite Sistemi Entegre Yönetim Takip Yazılım

Kalite denetlenir, kaliteli ürün üretilir...! Üretiminizin ve iş süreçlerinizin her aşamasında yanınızdayız. Ürünlerinizin Kalite Standartlarına uygunluğu kontrol etmenizi ve müşteri memnuniyetinizi arttırmanızı sağlıyoruz. Böylelikle Kalite İş süreçlerinizi geliştirmenize yardımcı oluyoruz. Bu yaklaşımla geliştirilen kalite yönetim sistemidir.

kalite

Neden Kalite Takip Yönetim Yazılımı?

Kalite Yönetim Sistemi; planlanması, şirket stratejileri ve hedefleri, tanımlı pazar ve beklentileri, endüstriyel ve teknolojik gelişmeler,risk analizleri,ürün/proses performans değerleri öneriler yardımı ile toplanan, çalışanların görüşleri ve iyileştirme fırsatları gözönünde bulundurularak organizasyonun temel bilgi, ve iyileştirme raporları ile tüm sürecinizi kaplayan kalite sistemidir.

kalite

Şirket Stratejileri

Global dünyada rekabet gün geçtikçe artmakta, bu nedenle kalitenin sürekli iyileştirilmesi gerekmektedir.

Endüstriyel ve Teknolojik Gelişmeler

Başdöndürücü hızla gelişen teknoloji ve getirdiklerine hızlı adapte olabilmek, teknoloji ile kaliteyi birleştirmek amacı ile kalite sistemi geliştirmektir.

Risk Analizleri

Üretimde oluşabilecek riskleri sezgisel analizler yaparak sistemi geliştiren bir yapılanmadır.

kalite

Kalite Standart ISO – TSE

Kuruluşlarda tasarım aşamasından başlayarak üretim, pazarlama ve satış sonrası hizmetlere kadar tüm aşamaları kapsayan ve sürekli gelişmeyi hedefleyen Kalite Yönetim Sisteminin uygulanmasıyla olacaktır.

Kalite Hedefleri Yönetimi ve Takibi

Kalite Yönetim Sistemi Planlaması, şirket stratejileri ve hedefleri, tanımlı pazar ve müşteri beklentileri, endüstriyel ve teknolojik gelişmeler, risk analizleri, ürün/proses performans değerleri, öneriler yardımı ile toplanan çalışanların görüşleri ve iyileştirme fırsatları göz önünde bulundurularak organizasyonun temel bilgi, big data veri yapısını oluşturarak, doğru karar ve analizlerle doğru yönlendirmeler yaparak, alınan kararların oluşabilecek hataların engellemek, böylelikle kalite ürün üretmek, kayıpları en aza indirgemek, hatalı yönetimlerin önüne geçerek hatalı ürün üretilmesini engellemektir. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
kalite

Düzenleyici ve Önleyici Faaliyetler(DÖF) – 8D

İş süreçlerinizde ve üretim aşamasında uygunsuzluğa yol açan ve tekrarlanan uygunsuzluk sebeplerini bularak ortadan kaldırmayı hedefledik. Böylelikle kendi iş sürecinizde düzeltici ve önleyici faaliyetleri kendiniz kontrol ederek müşteri odaklı memnuniyetinizi arttırabilirsiniz. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

Düzenleyici ve Önleyici Faaliyetler( DÖF – 8D ) Hizmeti Özellikleri:

1. Kalite Yönetim Sistemi içerisinde tam entegre bir Düzenleyici-Önleyici faaliyet takip formu bulunmaktadır.
2. Döf içerisinden firma içi, İç Tetkik Denetim, Dış Tetkik Denetim Döf’e aktarılarak, uygunsuzluklar ve sorunlar DÖF aracılığı ile işlem yapmanızı sağlar.
3. Firma dışı denetim, tetkik, müşteri şikayetleri DÖF’e aktarılarak, gerekli işlemlerin DÖF aracılığı ile yapılması sağlanır.
4. Müşteri şikayetleri, Tedarikçi Değerlendirme Formu, Ürün Kabul (Stok-Depo) olası aksamaların önlenmesi için çalışma yapılabilmektedir.
5. Nihai ürün üretilene kadar ki süreçte, üretim iş emirleri ile beraber DÖF tetiklenebilir ve uygunsuzlukların giderilmesi için çalışmalar başlatılabilir.
6. Üretim ve üretim sonrası kontrol, test kontrol, final kontrol ile birlikte işlemlerle DÖF açılabilir (tetiklenebilir) ve olası uygunsuzlukların giderilmesi için çalışma başlatılabilir.
7. DÖF açılması ile birlikte gerekli birimlere (departman), iş emirleri aktarılabilir ve takip edilebilir.

Kalite 8D
1. Otomotiv ve makina, makina parçaları üreticileri için tasarlanmış 8D Form ile oluşan uygunsuzlukların giderilmesi, takip edilebilmesi ve sonuçlandırılması için geliştirilmiş bir modüldür.
2. 8D ile gelişmiş raporlar alabilirsiniz ve ayrıca kalite sistemi ile entegre bir biçimde çalışmaktadır.

Hata Kontrolü ve Önlemleri (FMEA)

İş süreçlerinizde, ürün geliştirme ve imalat planlamasına eşlik eden,önleyici kalite güvence kapsamında, entegre bir risk analizi ve hata önleme metodur. DataLms olarak üretim ve imalat süreçlerinizde ürünlerinizin kalitesini arttırmayı hedefledik. Bu amaçla üretilen ürünlerin hata analizlerini ve önlemlerini nasıl alabileceğiniz hakkında size yardımcı olabilecek bir stratejiyi oluşturduk. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
KALİTE FMEA (Failure Mode and Effects Analysis) Hizmeti Özellikleri:

Kolay kullanılabilir arayüzü ile FMEA’ın adımları rahatlıkla tanımlayabilirsiniz.
Hataların nedenlerinin ve etkilerinin çözümlenmesi için Kalite Yönetim Sisteminde’ ki hata tanımlarını kullanarak, rahatlıkla analiz edebilirsiniz.
Önleyici ve Tespit edici faaliyetlerin dökümente edilmesi (Elektronik Arşiv) sağlar.
Risk azaltıcı faaliyetlerin belirlenmesini ve analiz edilmesini sağlar.
kalite

Kalite Sistemi Risk Analizi

ISO 9001:2015 standardı 10 madde ile genişletilmiş olup üretim ve hizmet Sektorleri bir birine daha fazla yaklaştırılmıştır. Ayrıca önleyici faaliyet yerine Risk analizi ile birlikte fırsatların tespit edilerek firmaların yapılarını daha güncel tutarak risklerini bilerek gelecek planlarını daha iyi yapmalarına fırsat tanımaktadır. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

Ürün Kalite Kontrolü

Kalite kontrolün önemli bir unsuru olarak, Ürün Muayeneleri çeşitli üretim süreçlerinde ve gönderimden önce sahada ürün kalitesini kontrol etmenizi sağlarlar. Ürününüzü imalatçının tesisinden çıkmadan önce muayene etmek kalite problemlerinin önlenmesi ve ileride tedarik zincirindeki aksamaların önlenmesinde etkin bir yoldur. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
kalite

Kalite Üretim Parcası Onay Projesi PPAP

Üretim parçası onay sürecinin yönetilmesinde amaç, müşterinin bütün mühendislik resim ve spesifikasyon gereklerinin imalatçı tarafından anlaşıldığını belirlemek ve imalatçının prosesinin gerçek imalat şartlarında ve adetlerinde bu gereklerinin yönetilmesinden emin olmaktır. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

Kalite Üretim Parçası Onay Projesi (PPAP) Hizmeti Özellikleri:

Üretim onay sürecinde; hazırlıktan, nihai ürün üretilene kadar ki süreçte, resim, döküman, belge, müşteri istekleri, müşteri şartları (şartname), adet ve miktar bilgilerini belirterek üretimin gerçekleştirilmesini sağlar.
Üretilen ürün için oluşabilecek rota ve hareketlerinin izlenmesi, ürünlerin tedarikçilerden son kullanıcıya kadar olan süreçlerin (belgelerin) de takip edilebileceği bir yapı sunmaktadır.

Proje Kalite Planlama (PQP)

Kalite sistemlerimizi, tahmin edilen çıktıları - beklentileri, müşteri memnuniyeti önlemlerini, teslim zamanını ve fiyatlandırmayı tanımlayan bir proje özeti sunar. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
kalite

İleri Ürün Kalite Planlama (APQP)

Yeni ürünler piyasaya sürüldüğünde, karmaşık işlemler ve tedarik zincirleri başarısızlık olasılığı sunar. İleri Ürün Kalite Planlama (APQP), yeni ürünler ve bu ürünlerin süreçlerinde müşteri memnuniyetini sağlamayı amaçlayan yapılandırılmış bir süreçtir. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

İstatistiksel Proses Kontrolü (SPC)

SPC, üretim sürecini izleyerek kaliteyi ölçme ve kontrol etme yöntemidir. Kalite verileri, ürün veya proses ölçümleri, çeşitli makinelerden alınan veriler ile toplanır. SPC, sürekli iyileştirme sağlamak için etkili bir yöntemdir. Bir süreci izleyerek veya kontrol ederek, o ürünün tüm potansiyeli ile işlendiğinden emin olabilirsiniz. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
İstatistiksel Proses Kontrolü (SPC) Hizmeti Özellikleri:

Firmanızda Neden SPC Kullanmalısınız?

Günümüzde imalat şirketleri giderek artan rekabetle karşı karşıyadır. Aynı zamanda hammadde maliyetleri artmaya devam ediyor. Bunlar, firmaların çoğunlukla kontrol edemediği faktörlerdir. Bu nedenle şirketler, kontrol edebilecekleri süreçlere odaklanmalıdır. Firmalar, verimlilik ve maliyet düşürme konularında sürekli iyileştirme için çaba göstermelidir. Birçok şirket, kalite sorunlarını tespit etmek için hala üretimden sonra denetime güveniyor. SPC süreci, bir şirketi tespite dayalı kalite kontrollerinden önlemeye dayalı kalite kontrollerine taşımak için uygulanır. Operatör, bir sürecin performansını gerçek zamanlı olarak izleyerek, uygun olmayan ürün ve hurdaya neden olmadan önce süreçteki eğilimleri veya değişikleri tespit etmek için Kalite Yönetim Yazılım sistemimiz sizlere yardımcı olabilir.

kalite

VDA

VDA 6.X Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası, Almanya’daki otomotiv üreticilerinin gerektirdiği ISO 9001’in otomotiv endüstrisine yönelik bir uzantısıdır. Yönetim sistemini tanımlanması, kontrol form ve raporların oluşmasını sağlayarak işleyiyişin en ideal bir süreçte gerçekleştirmenize yardımcı olur. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

VDA Hizmeti Özellikleri:

Otomotiv endüstrisine yönelik tasarlanmış, Kalite Yönetim Sistemi sertifikası olan VDA, Kalite Yönetim Sistemi içerisinde kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
VDA tanımlama listeleri oluşturarak, VDA’nın maddelerini kolayca tanımlayabilir, VDA’yı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Raporlar alabilir, analizlerini yapabilirsiniz.

İç Tetkik ve Denetim

Bir işletmenin kalite sisteminin iç denetçiler ve/veya dış denetçiler tarafından denetlenmesi. Burada iç ve dış denetim daha önceden belirlenmiş kalite kontrol prosedürü, ulusal ve uluslararası spesifikasyonlar ve mevzuat açısından yapılmaktadır. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
KALİTE İÇ TETKİK ve DENETİM Hizmeti Özellikleri:

Her kurumun kendi kontrol ve tetkik mekanizmasının sahip olmasının bir dizi faydaları vardır. Sağlıklı bir operasyon ve organizasyon yapısına erişmek, değişen şart veya zamanla ortaya çıkan eksiklikler nedeniyle oluşan sorunları gidermek denetim mekanizması ile başarılabilir. ISO yönetim belgelerinde de, her firmanın yılda en az bir kere iç tetkik çalışması yapması gerektiğine yer verilir. Bu firma içerisindeki bir ekiple yapılabileceği gibi, akredite bir kurum tarafından da yapılabilir.

İç denetim nasıl yapılır? Nelere dikkat edilmesi gerekir?
Organizasyon büyüklüğüne göre iç denetim mekanizmasını çalıştırmak karmaşık bir hale dönüşebilir. Ancak bir iç tetkik planı ve kitapçığı ile kurum içi denetimin sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlamak mümkündür. Bunun için izlenmesi gereken yol şöyle:

1. Tetkik ile yapacak kişi ilgili bölümle bir dizi görüşme yapabilir. Bu tetkik çalışmasının bir açık arama değil, eksiklerin giderilmesine yönelik gelişim destekleyici çalışma olduğunu anlatır. Böylece, ilgili bölüm çalışanları tarafından yapılan operasyona dair eksiklik, açık ve yenilenebilecek alanlara dair fikirler daha iyi ifade edilir.
2. Tetkik çalışmasına ilgili bölümdeki kişilerin iş tanımı ile ilgili kontrollerle başlanılabilir. Tetkik çalışmaları standartları ve yöntemi değişkendir. Şirketten şirkete özel olarak belirlenebilir.
3. Tetkik esnasında her sürecin detaylı şekilde incelenmesi gerekir. Mesela, satın alma biriminin denetlenmesi esnasında birim görevlilerine tedarikçi ile ilgili sorulardan, alınan ürünün müşteri ihtiyacını karşılayıp karşılamadığına dair sorulara kadar detaylı sorular yönlendirilebilir.
4. Tetkik yapılırken her faaliyet aşaması üzerine eğilmek gerekir. Faaliyetlere ilişkin doküman ve belgeler incelerek, eksiklikler veya değiştirilmesi gereken hususlar tespit edilmeye çalışılır.
5. İç tetkik sürecinin kaliteli bir şekilde ilerlemesi için bir ön inceleme ile ilgili birime yönetilecek sorular belirlenebilir. Faaliyetlere ilişkin ön bilgi alınacak kişilerle temas kurularak, tetkik sürecini sağlıklı kılacak verilerden yararlanılabilir.
Tetkikler sonrası rapor hazırlanır. Bu rapor, ilgili kişiler tarafından değerlendirilir ve yenilenmesi gereken alanlara dair çalışmalar başlatılabilir. Sürecin profesyonelliğini sağlamak adına Kalite Yazılım da iç tetkik hizmeti verebilir.
kalite

Kalite Eğitim Modül

Kalite Sistemi Eğitim Modülü; küçük, orta ya da büyük işletmeler için gerekli olan bir eğitim sistemidir. Kalite sorumlusu, yönetim sistemi sorumlusu, kurumlarda kurum içi denetçisi, iş güvenliği personeli ve risk değerlendirmesi yapmak isteyen kişiler veya görev almak isteyen kişiler hazirlayabilir. Kurum içerisinde eğitim modülü ile personellerin eğitilmesi, sınavlar oluşturulup değerlendirmeler ile kalite sisteminizi güçlendirebilirisiniz. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

Kalite Üretim Parçası Onay Projesi (PPAP) Hizmeti Özellikleri:

Yazılımın test ve devreye alma süreci ile beraber yazılım ile ilgili eğitimlerinin yapılması firmamız tarafından sağlanmaktır.
Yazılımın eğitim sürecinde firma içerisindeki personellerin Kalite Yönetim Sistemi eğitimleri verilerek kalite sisteminin etkin bir şekilde kullanımı firmamız tarafından sağlanmaktadır.
Kalite yazılımı eğitimi sırasında firmanızın kalite yönetimi ile ilgili eksiklikleri tespit edilerek, gerekli düzeltmeleri sağlayabiliriz.
Yazılım eğitimi süresince firmanıza katabileceğimiz en büyük değer firmanızın toplam Kalite Yönetim Sistemine yaklaştırmak olacaktır.

Makine, Cihaz bakım onarım kalibrasyon planı

Üretim, Kontrol, labaratuvar, Test Cihazlarının / Makine'lerin peryodik bakımlarının yapılması sağlar. Peryodik veya Planlanan cihaz kalibrasyonların oluşması ve takip edilmesini sağlar. Gerekli verilerin alınması (SCADA) gerek online cihaz/Makine üzerinden gerek manuel olarak alınmasını sağlar. MSI / SPC için bilgi toplanması ve rapolanma süreçlerinde adaptasyon sağlanarak en ideal çalışma süreçlerini sağlar. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
kalite

Müşteri Şikayet - Tedarikçi Değerlendirme

Müşteri Şikayet; Müşteri Öneri ve şikayetlerin alınması, değerlendirmesi ve takiplarin sağlanması (DÖF, 8D) sağlar. Tedarikçi Değerlendirme; Ürün veya Hizmet alınan tedarikçilerin değerlendirilmesi raporlanması, Ürün veya Hizmet alımlarında gerekli sertifikaların, garanti belgelerinin takip edilmesini sağlar. Üretim sürecindeki işlemler sırasında alınan ürün garanti belgelerinin üretilen ürün ile bağlanması takip edilmesi.

Üretim - İmalat

Üretim - İmalat Planlanması, Üretim Reçetelerinin oluşturulmaası, kalite denetimlerinin gerçekleştirilmesini sağlayan gelişmiş bir üretim takip modülüdür. Stok, Fason, Makina, Cihaz, Personel gibi iş süreçlerinin planlamasını sağlayan üretim recete ile Planlı ve eş zamanlı kontrol sağlayan gelişmiş üretim recetesi ile Üretim/İmalat süreçlerinin en az kayıtpla en iyi performasla imal edilmesi sağlar. Derin öğrenme ile tüm süreçlerin analiz ederek takip eder ve öğrenir. Yapay zeka sistemi ile oto kontrol sağlar. FMEA, PFMEA, VDA modülleri ile haberleşerek, oluşacak Hata ve aksamaların sezilmesi ve önlenmesini sağlar. MSI - SPC - Sinoptik veri gönderimi sağlayarak azaliz etmenizi kolaylaştırır.

kalite
kalite

E-Arşiv Döküman Yönetim

Datalms ExpressBasic E-Arşiv Yazılımı çok kapsamlıdır. İster kağıt, ister elektronik olsun, çok sayıda yapılandırılmış veya yapılandırılmamış veriyi etkili bir şekilde saklar. Sistem, uluslararası arşiv standartları ve yasal gerekliliklere uygun olarak yüksek düzeyde güvenlik ve erişebilirlilik sağlar. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

Doküman Yönetim Modülü (Elektronik E Arşiv) - EYS Elektronik Yönetim Sistemi Hizmeti Özellikleri:

Kalite Yönetim Sisteminin omurgasını oluşturmaktadır.


1. Kurum içi, kurum dışı, gelen evrak, giden evrak kalitede oluşturulan dökümanlar (belgeler, sertifikalar, işlem döküm raporları ve test dökümanları v.b.) kurum içi elektronik arşiv de güvenilir bir biçimde depolanmaktadır.
2. Kurum içi resmi evrak, özlük bilgileri ve firmaya ait belgelerinde tutulabileceği bir dökümantasyon yapısı sunar.
3. Elektronik Arşiv Sistemi gerek tek başına kullanılabilir, gerekse Kalite Programının içerisinde kullanılabilir.
4. Döküman Yönetim Sistemi içerisindeki kullanıcı tanımlamaları esnek ve yetki tabanlıdır. Döküman ekleme,silme, çıkartma, görüntüleme kullanıcı yetkilerine göre yapılmaktadır.
5. Kullanıcıların yapmış olduğu işlem hareketliliği log olarak tutulmakla beraber, değişen veya silinen kayıtlarda geri planda log olarak tutulmaktadır.

Laboratuvar - Test, Kontrol, Final Kontrol

Laboratuvar modülü, ürün için gerekli Test, Kontrol, Fnal Kontrol gibi kontrollerinin yapılması, test edilmesi, numune alma, numune saklama ve gerekli belgelerin hazırlaması gibi işlemleri kolaylaştıran bir modüldür. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
kalite

Stok Depo Takip Yönetim

Datalms ExpressBasic Depo Yönetim Yazılımı bir ürün sevk edildiğinde meydana gelebilecek hata olasılığını azaltabilir. Yazılım aynı zamanda bir şirketin siparişleri daha hızlı yönetebilmesine ve depoda sipariş edilen ürünleri anında takip edilmesine yardımcı olur. Depo Yönetim Yazılım'ının amacı; ürünlerinizin satın alma yazılımı ile entegre edilmesinden faydalanarak, ürünlerin uygun şekilde toplanması, ürünlerin stoklardaki durumunun kağıtsız ortamda yönetilmesidir. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

Kalite Talimat Takip Yönetim

Talimat takip sistemi, kurum ve kuruluşlarla yapılan iş ve işlemler sırasında uyulması istenilen karaları alt makamlara bildiren modüldür. Kuruluş içinde uyulması gereken kurallar, değişen veya yeni eklenen yöntemler, çalışanlara talimatlar aracılığı ile iletilmektedir. Böylelikle, yazılım talimatları ilgililere dağitıp işleyişi izler. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
kalite

Ürün Bilgi Güvanlik Formu

Ürün Bilgi Güvanlik form, bir madde veya karışım hakkında işyerindeki kimyasalları kontrol amaçlı düzenleyici çerçeve çalışmalarında kullanım için kapsamlı bilginin hazırlanması, talimat ve önlemler hakkında detaylı bir bilgi havuzu hazırlayarak, ilgili birim veya müşterilerle paylaşmayı sağlar. Önlemler için gerekli takipleri sağlayabilirsiniz. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

Stok Refakatçı Kart

Stok Refekatçı Kart, stok veya bir mamülün her hareketinin izlendiği, takip edildiği bir moduldür. ürün kabulden başlayarak, üretim sonrası müşteride tüketilene kar olan süreçte stok takip yapabilirsiniz. Her aşamada, kalite kontrol ve testler yapabilir, belge hazırlayabilir. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
kalite

6 Sigma

Altı Sigma, kusurları ortadan kaldırmaya ve süreç değişkenliğini odaklanan istatiktiksel araçlar ve tekniklerden oluşan bir sistemdir. Altı Sigma süreci, ölçüm, iyileştirme ve doğrulama faaliyetlerini içerir. Altı Sigma, sırsat başına hata sayısı ile bir süreç spesifikasyonunda bulunan standart sapmaların sayısı arasındaki bağlantı ile ilgilidir. Altı Sigma özellikli bir süreçle, yalnızca çok az sayıda olası arıza, spesifikasyon sınırlarının dışına çıkabilir.

Verimli İş Süreçleri Analizi

Süreçler kurumsal firmaların yapı taşlarıdır. Firmaların yaptığı tüm faaliyetler süreçlerden geçer. İyi yönetilmiş süreçler, birbirini destekleyen ve iç içe entegre bir yapı oluşturur.Ayrıca bu süreçlerin iyi analizi ve bu süreçlerde yapılan küçük iyileştirmeler, bağlantılı olduğu diğer süreçleri de etkilediği için, performansa etkisi büyük olacaktır. Böylelikle süreç iyileştirmeleri verimliliği beraberinde getireceği için kazanca dönüştürecektir.

crm
uretimyonetim

Kalite - Üretim’ de Yapay Zeka

Kalite ve Üretim iş süreçlerinin sezgisel takiplerinin yapılamsını kolaştırır. DÖF, 8D, FMEA, PFMEA, Üretim Takip gibi kritik süreçlerin kontrollerinin sağlanması, Hata veya oluşabilecek aksamaların tahmin edilmesini kolaylaştırıcı faaliyetlerin alt yapısı ve analizleriyle iş süreçlerinizin optimize çalışarak işletmenizin kontrol eder.

Kalite'de Derin Öğrenme

Kalite ve Üretim iş süreçlerinde toplanan verilerin doğru yorumlamayı öğrenerek (Model Oluşturarak), Kalite iş akışında yapılan işlemlerde kullanılmak üzere hazırlayan bir modüldür. Böylelikle iş akışlarında veya yapılan işlemlerde, doğru iş rotaları ve iş akış işlemlerini yönetmeniz sağlayarak sezgisel analizlerle oto kontrol sağlamakla beraber kalite yönetim sistemini geliştirir.

uretimyonetim
Kalite'de Derin Öğrenme Hizmeti Özellikleri:

1. Derin Öğrenme, arızaları tahmin edebilmesi ve planlanmış müdahalelere izin vermesi, üretim verimini arttırırken arıza süresini ve işletme maliyetini azaltması için kullanılabilir.

DEMO TALEP FORMU

Demo Taleplerinizi Bize İletebilirsiniz...

Gizlilik Politikası
KATALOG İNDİR

(545) 319 21 54

Pazartesi-Cumartesi : 9:00 - 18:00

info@datalms.com.tr

7/24 Destek

İstanbul

Sonbahar Sokak. Tellioğlu is hanı.Kat:4 No:1/17 Ataşehir/İSTANBUL