kurumsalkaynakplanlama

Kurumsal Kaynak Planlama ERP

  • Bilgiye istenilen format ve detayda ulaşılmasını sağlayarak bilgi akışını hızlandırır.
  • Fonksiyonel iş süreçleri arasında koordinasyon ve otomasyon sağlar.
  • Müşteri ihtiyaçlarının daha kısa sürede karşılanması amacıyla, müşteri ilişkileri yönetimi için gerekli desteği verir.
  • Satış tahminlemesi, satış kanalları ve bayi yönetimi, Pazar ve müşteri değerlendirme için gerekli araçlar için gerekli destekği verir.
  • İşletme maliyet ve yatırımlarının doğru ve yerinde analize olanak sağlar.
  • İşletme kaynaklarının daha etkin planlama ve yönetimini sağlayarak işletme maliyetlerini düşürür.
  • Esnek Modüler yapısı sayesinde, iş süreçlerinin ihtiyaçlarına ve pazar koşullarındaki değişikliklere kolay ve hızlı adaptasyon sağlar.
  • Gelişmiş raporlama araçları sayesinde kurumsal performans denetlenerek üretkenliği artırır. (Dashboard)

Teknik Özellikler

Entegrasyon

ERP' nin birincil ve belkide en önemli Gorevi, kuruluş genelinde paylaşılan tüm finansal ve operasyonel iş süreçlerinin merkezi yapısıdır. Datalms ExpressBasic Kurumsal Kaynak Planlama yazılımı, bir şirketin yaptığı diğer işlerin yanı sıra kaynakların yeniden tahsis etmek ve yeni pazar fırsatlarından yararlanmak için raporlar ve analizler ile takibini yapar.

Otomasyon

Datalms ExpressBasic ERP ile bordro, sipariş işleme, faturalandırma, raporlama ve daha fazlası gibi iş Gorevlerini otomatikleştirir. Datalms Erp yazılımı, yapısı gereği bir stok izleme modülü, bir gönderiyi veya faturayı otomatik tetikleyebilir. Bu daha hafif iş gücü ve müşteri deneyimi anlamında gelir. Yöneticiler böylelikle nakit akışı veya diğer iş süreçleri hakkında otomatik olarak güncel raporlar alabilir.

Veri Analizi

Veri analizi ile müşterileri tanır, çok çeşitli bilgileri toplar, yeni iş fırsatları yakalarsınız. Dolayısı ile maliyetlerde azalma ve müşterilere daha iyi hizmet verebilirsiniz.

Raporlama

Erp rapor araçları ile iş operasyonları hakkında bilgileri anlık takip ederek, daha bilinçli kararlar alır, riskleri önceden tahmin ederek iş akışını ve süreçleri yönetebilirsiniz.

Satış ve Pazarlama

Entegre CRM' li Datalms ExpressBasic Erp sistemleri, pazarlama ve satış ekiplerinin fiyat teklifleri, satın alma ve siparişleri oluşturmalarını, kar marjları ve oranlar gibi temel ayrıntıları izlemeyi kolaylaştırır.

Tedarik Zinciri Yönetimi

Datalms ExpressBasic Erp sistemleri, üretim süreçlerini, lojistiği ve dağıtımı izleyerek bir şirketin tedarik zincirini yönetebilir. Ayrıca stok hedeflerinin belirlenmesine ve dağıtım kaynak planlamasının basitleştirilmesine yardımcı olur.

İmalat

ERP yazılımı, ürün planlama, hammadde tedariki, üretim izleme ve tahmin (önceden sezinleme) işlemlerine yardımcı olarak verimlilik yaratır. Diğer bileşenler arasında montaj yönetimi, malzeme listesi, iş emri yönetimi, dağıtım planlama ve ürün takibi modülleri bulunur.

Proje Detayları:

ERP kurumların tedarikten dağıtımına kadar tüm iş süreçlerini bütünleşik bir bilgi yönetim sistemi desteği ile yönetmesini sağlayan geniş kapsamlı ve modüler yapıya sahip yazılım paketidir. İyi bir Kurumsal Kaynak Planlama yazılımlarını sahip olan firmalar, işletmelerinin stratejik amaç ve hedefleri doğrultusunda müşteri taleplerini en uygun şekilde karşılayabilmek için farklı coğrafi bölgelerde bulunan tedarik, üretim, dağıtım ve mali kaynakalarını en etkin ve verimli bir şekilde planlanmasını, koordinasyonunu ve kontrol edilmesini sağlarlar.

kurumsal

Neden Kurumsal Kaynak Planlama (ERP)?

Kurumsal kaynak planlama sistemleri (Enterprise Resource Planning Systems-ERP), işletme faaliyetlerini ve karar alma süreçlerini desteklemek amacıyla kurulan; bünyesinde çeşitli yazılım ürünlerini barındıran sistemlerdir. ERP Sistemleri tedarik zinciri yönetimi, envanter yönetimi, üretim yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, finansal muhasebe, maliyet ve yönetim muhasebesi, insan kaynakları yönetimi ve bunlar gibi diğer veri tabanlı yönetim faaliyetlerini birbirlerine entegre etmekte ve bu faaliyetleri otomatikleştirmektedir. Diğer bir deyişle, ERP işletme içi entegrasyonu sağlayarak iş süreçlerini iyileştirmekte ve böylece de yenilikçi bir iş stratejisi olarak ortaya çıkmaktadır. ERP Sistemleri firma bünyesindeki faaliyetlerin yürütülmesini destekleyen standart uygulamalar sunmaktadır. Teorik olarak, işletmenin değişik fonksiyonları ortak veri işleme ve iletişim tabanıyla entegre edilmektedir.

  • Bilgiye istenilen format ve detayda ulaşılmasını sağlayarak bilgi akışını hızlandırır.
  • Fonksiyonel iş süreçleri arasında koordinasyon ve otomasyon sağlar.
  • İşletme maliyet ve yatırımlarının doğru ve yerinde analize olanak sağlar.
  • Etkili stok yönetimi sağlar.
  • İşletmede ortak dil geliştirir.
Kurumsal

Proje Operasyonları

Proje Operasyonları etkin bir şekilde yönetebilir, Süreç Kontrolü Strateji uygulayabilir ve kaynak yönetiminizi en etkin bir şekilde kullanabilirsiniz.

Üretim Planlama

Üretim Planlama, Üretim Süreç Yönetim ve Maliyet Analizleri yapmanızı sağlar.

Üretim Reçete

Üretim reçetesi oluşturup, eksiye düşen stokları otomatik olarak üretebilirsiniz.

Kurumsal Risk Yönetim Modülü

Yazılım, operasyonel ve stratejik düzeydeki tüm süreç risklerinin niceliksel ve niteliksel yöntemlerle değerlendirilmesine önceliklendirilmesi ve yönetilmesi ile ilgili tüm faaliyetlerin yürütülmesine ve takibine imkan sağlar.

uretimyonetim
Kurumsal Risk Yönetim Modülü Hizmeti Özellikleri:

1. Yazılım, operasyonel ve stratejik düzeydeki tüm süreç risklerinin niceliksel ve niteliksel yöntemlerle değerlendirilmesine önceliklendirilmesi ve yönetilmesi ile ilgili tüm faaliyetlerin yürütülmesine ve takibine imkan sağlar.
2. Değerlendirme metodu zaman içinde değişebilecek ihtiyaçlara paralel olarak tanımlanabilir ve uyarlanabilir.
3. Tanımlanan risk-fırsat değerlendirme metodolojisi doğrultusunda girilen verilere göre risk puanı sistem tarafından otomatik hesaplanır.
4. Firma tarafından belirlenen risk puanı yazılımda tanımlanabilecek derecelendirmede kullanılabilir.
5. Risk-fırsat değerlendirmesi süreç/iş akışı/stratejik amaç-hedef-performans göstergesi bazında tanımlanabilecek, sorgulanabilir ve raporlanabilir.
6. Yazılım, süreçlerdeki tehditlerin ve etkilerin değerlendirilmesini ve yönetilmesini sağlamalıdır. Risk-fırsat analizinde atanan kontrol faaliyetleri gerçekleştiğinde belirlenen risk düzeyi, alınan önlemler ile önlem sonucu oluşan yeni risk düzeyi sistemde değerlendirilerek takibi sağlanabilir.
7. Alınan raporlar istenirse Excel veya başka bir dosya formatına aktarılabilir.
8. Süreç Risk Değerlendirmesi sonucu planlanan faaliyetler ve aksiyonlar tamamlanma tarihleri ve sorumluları raporlanabilir. Hedefler, faaliyetler ve aksiyonlar bazında sorumlular atanabilir.
9. Aksiyon/kontrol faaliyeti sorumlularına sorumlu oldukları aksiyon e-posta vb. ile iletilebilmeli ve tamamlanma tarihinde gecikme olursa uyarılmalı ve gerçekleştirdikleri aksiyonları sisteme raporlayabilir. Gerçekleşen faaliyetler izlenip raporlanabilir.
kurumsal

Akıllı Üretim

Yapay zeka teknolojisi ile birlikte iş süreçlerinizde, üretim yönetim ve planlamasını doğru ve etkin bir biçimde uygulayarak daha verimli bir üretim gerçekleştirmenizi sağlayan bir modüldür.

kurumsal

Üretim İş Süreçleri

Üretim İş Süreçlerini kontrol altında tutarak, üretim süreçlerini daha verimli kullanmayı hedeflemektedir.

kurumsal

Üretim Maliyet

Üretim yapan her işletme, kâr elde etmek için üretimlerine devam eder. Bu noktada, yapılan üretimin ne derece kârlı olduğunu öğrenmek için öncelikle üretimin size olan maliyetini hesaplamanız gerekir.

kurumsal

Kalite Hedefleri Yönetimi ve Takibi

Datalms ExpressBasic Erp programı kalite hedefleri ve yönetimi modülü, şirketlerin hedeflerini Kalite Politikası’ndan iyileştirme planlarına odaklanmak için kullandıkları bir yazılımdır.

kalite

Kalite Standart ISO – TSE

Kuruluşlarda tasarım aşamasından başlayarak üretim, pazarlama ve satış sonrası hizmetlere kadar tüm aşamaları kapsayan ve sürekli gelişmeyi hedefleyen Kalite Yönetim Sisteminin uygulanmasıyla olacaktır.

Düzenleyici ve Önleyici Faaliyetler(DÖF) – 8D

İş süreçlerinizde ve üretim aşamasında uygunsuzluğa yol açan ve tekrarlanan uygunsuzluk sebeplerini bularak ortadan kaldırmayı hedefledik. Böylelikle kendi iş sürecinizde düzeltici ve önleyici faaliyetleri kendiniz kontrol ederek müşteri odaklı memnuniyetinizi arttırabilirsiniz. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
kalite

Hata Kontrolü ve Önlemleri (FMEA)

İş süreçlerinizde, ürün geliştirme ve imalat planlamasına eşlik eden,önleyici kalite güvence kapsamında, entegre bir risk analizi ve hata önleme metodur. DataLms olarak üretim ve imalat süreçlerinizde ürünlerinizin kalitesini arttırmayı hedefledik. Bu amaçla üretilen ürünlerin hata analizlerini ve önlemlerini nasıl alabileceğiniz hakkında size yardımcı olabilecek bir stratejiyi oluşturduk. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

KALİTE FMEA (Failure Mode and Effects Analysis) Hizmeti Özellikleri:

Kolay kullanılabilir arayüzü ile FMEA’ın adımları rahatlıkla tanımlayabilirsiniz.
Hataların nedenlerinin ve etkilerinin çözümlenmesi için Kalite Yönetim Sisteminde’ ki hata tanımlarını kullanarak, rahatlıkla analiz edebilirsiniz.
Önleyici ve Tespit edici faaliyetlerin dökümente edilmesi (Elektronik Arşiv) sağlar.
Risk azaltıcı faaliyetlerin belirlenmesini ve analiz edilmesini sağlar.

Kalite Sistemi Risk Analizi

ISO 9001:2015 standardı 10 madde ile genişletilmiş olup üretim ve hizmet Sektorleri bir birine daha fazla yaklaştırılmıştır. Ayrıca önleyici faaliyet yerine Risk analizi ile birlikte fırsatların tespit edilerek firmaların yapılarını daha güncel tutarak risklerini bilerek gelecek planlarını daha iyi yapmalarına fırsat tanımaktadır. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
kalite

Kalite Üretim Parcası Onay Projesi PPAP

Üretim parçası onay sürecinin yönetilmesinde amaç, müşterinin bütün mühendislik resim ve spesifikasyon gereklerinin imalatçı tarafından anlaşıldığını belirlemek ve imalatçının prosesinin gerçek imalat şartlarında ve adetlerinde bu gereklerinin yönetilmesinden emin olmaktır. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

Proje Kalite Planlama (PQP)

Kalite sistemlerimizi, tahmin edilen çıktıları - beklentileri, müşteri memnuniyeti önlemlerini, teslim zamanını ve fiyatlandırmayı tanımlayan bir proje özeti sunar. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
kalite

Ürün Kalite Kontrolü

Kalite kontrolün önemli bir unsuru olarak, Ürün Muayeneleri çeşitli üretim süreçlerinde ve gönderimden önce sahada ürün kalitesini kontrol etmenizi sağlarlar. Ürününüzü imalatçının tesisinden çıkmadan önce muayene etmek kalite problemlerinin önlenmesi ve ileride tedarik zincirindeki aksamaların önlenmesinde etkin bir yoldur. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

İleri Ürün Kalite Planlama (APQP)

Yeni ürünler piyasaya sürüldüğünde, karmaşık işlemler ve tedarik zincirleri başarısızlık olasılığı sunar. İleri Ürün Kalite Planlama (APQP), yeni ürünler ve bu ürünlerin süreçlerinde müşteri memnuniyetini sağlamayı amaçlayan yapılandırılmış bir süreçtir. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
kalite

İstatistiksel Proses Kontrolü (SPC)

SPC, üretim sürecini izleyerek kaliteyi ölçme ve kontrol etme yöntemidir. Kalite verileri, ürün veya proses ölçümleri, çeşitli makinelerden alınan veriler ile toplanır. SPC, sürekli iyileştirme sağlamak için etkili bir yöntemdir. Bir süreci izleyerek veya kontrol ederek, o ürünün tüm potansiyeli ile işlendiğinden emin olabilirsiniz. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

İç Tetkik ve Denetim

Bir işletmenin kalite sisteminin iç denetçiler ve/veya dış denetçiler tarafından denetlenmesi. Burada iç ve dış denetim daha önceden belirlenmiş kalite kontrol prosedürü, ulusal ve uluslararası spesifikasyonlar ve mevzuat açısından yapılmaktadır. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
KALİTE İÇ TETKİK ve DENETİM Hizmeti Özellikleri:

Her kurumun kendi kontrol ve tetkik mekanizmasının sahip olmasının bir dizi faydaları vardır. Sağlıklı bir operasyon ve organizasyon yapısına erişmek, değişen şart veya zamanla ortaya çıkan eksiklikler nedeniyle oluşan sorunları gidermek denetim mekanizması ile başarılabilir. ISO yönetim belgelerinde de, her firmanın yılda en az bir kere iç tetkik çalışması yapması gerektiğine yer verilir. Bu firma içerisindeki bir ekiple yapılabileceği gibi, akredite bir kurum tarafından da yapılabilir.

İç denetim nasıl yapılır? Nelere dikkat edilmesi gerekir?
Organizasyon büyüklüğüne göre iç denetim mekanizmasını çalıştırmak karmaşık bir hale dönüşebilir. Ancak bir iç tetkik planı ve kitapçığı ile kurum içi denetimin sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlamak mümkündür. Bunun için izlenmesi gereken yol şöyle:

1. Tetkik ile yapacak kişi ilgili bölümle bir dizi görüşme yapabilir. Bu tetkik çalışmasının bir açık arama değil, eksiklerin giderilmesine yönelik gelişim destekleyici çalışma olduğunu anlatır. Böylece, ilgili bölüm çalışanları tarafından yapılan operasyona dair eksiklik, açık ve yenilenebilecek alanlara dair fikirler daha iyi ifade edilir.
2. Tetkik çalışmasına ilgili bölümdeki kişilerin iş tanımı ile ilgili kontrollerle başlanılabilir. Tetkik çalışmaları standartları ve yöntemi değişkendir. Şirketten şirkete özel olarak belirlenebilir.
3. Tetkik esnasında her sürecin detaylı şekilde incelenmesi gerekir. Mesela, satın alma biriminin denetlenmesi esnasında birim görevlilerine tedarikçi ile ilgili sorulardan, alınan ürünün müşteri ihtiyacını karşılayıp karşılamadığına dair sorulara kadar detaylı sorular yönlendirilebilir.
4. Tetkik yapılırken her faaliyet aşaması üzerine eğilmek gerekir. Faaliyetlere ilişkin doküman ve belgeler incelerek, eksiklikler veya değiştirilmesi gereken hususlar tespit edilmeye çalışılır.
5. İç tetkik sürecinin kaliteli bir şekilde ilerlemesi için bir ön inceleme ile ilgili birime yönetilecek sorular belirlenebilir. Faaliyetlere ilişkin ön bilgi alınacak kişilerle temas kurularak, tetkik sürecini sağlıklı kılacak verilerden yararlanılabilir.
Tetkikler sonrası rapor hazırlanır. Bu rapor, ilgili kişiler tarafından değerlendirilir ve yenilenmesi gereken alanlara dair çalışmalar başlatılabilir. Sürecin profesyonelliğini sağlamak adına Kalite Yazılım da iç tetkik hizmeti verebilir.
kalite

Kalite Eğitim Modül

Kalite Sistemi Eğitim Modülü; küçük, orta ya da büyük işletmeler için gerekli olan bir eğitim sistemidir. Kalite sorumlusu, yönetim sistemi sorumlusu, kurumlarda kurum içi denetçisi, iş güvenliği personeli ve risk değerlendirmesi yapmak isteyen kişiler veya görev almak isteyen kişiler hazirlayabilir. Kurum içerisinde eğitim modülü ile personellerin eğitilmesi, sınavlar oluşturulup değerlendirmeler ile kalite sisteminizi güçlendirebilirisiniz. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

Makine, Cihaz bakım onarım kalibrasyon planı

Üretim, Kontrol, labaratuvar, Test Cihazlarının / Makine'lerin peryodik bakımlarının yapılması sağlar. Peryodik veya Planlanan cihaz kalibrasyonların oluşması ve takip edilmesini sağlar. Gerekli verilerin alınması (SCADA) gerek online cihaz/Makine üzerinden gerek manuel olarak alınmasını sağlar. MSI / SPC için bilgi toplanması ve rapolanma süreçlerinde adaptasyon sağlanarak en ideal çalışma süreçlerini sağlar. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
kalite

Müşteri Şikayet - Tedarikçi Değerlendirme

Müşteri Şikayet; Müşteri Öneri ve şikayetlerin alınması, değerlendirmesi ve takiplarin sağlanması (DÖF, 8D) sağlar. Tedarikçi Değerlendirme; Ürün veya Hizmet alınan tedarikçilerin değerlendirilmesi raporlanması, Ürün veya Hizmet alımlarında gerekli sertifikaların, garanti belgelerinin takip edilmesini sağlar. Üretim sürecindeki işlemler sırasında alınan ürün garanti belgelerinin üretilen ürün ile bağlanması takip edilmesi.

Üretim - İmalat

Üretim - İmalat Planlanması, Üretim Reçetelerinin oluşturulmaası, kalite denetimlerinin gerçekleştirilmesini sağlayan gelişmiş bir üretim takip modülüdür. Stok, Fason, Makina, Cihaz, Personel gibi iş süreçlerinin planlamasını sağlayan üretim recete ile Planlı ve eş zamanlı kontrol sağlayan gelişmiş üretim recetesi ile Üretim/İmalat süreçlerinin en az kayıtpla en iyi performasla imal edilmesi sağlar. Derin öğrenme ile tüm süreçlerin analiz ederek takip eder ve öğrenir. Yapay zeka sistemi ile oto kontrol sağlar. FMEA, PFMEA, VDA modülleri ile haberleşerek, oluşacak Hata ve aksamaların sezilmesi ve önlenmesini sağlar. MSI - SPC - Sinoptik veri gönderimi sağlayarak azaliz etmenizi kolaylaştırır.

kalite
kalite

E-Arşiv Döküman Yönetim

Datalms ExpressBasic E-Arşiv Yazılımı çok kapsamlıdır. İster kağıt, ister elektronik olsun, çok sayıda yapılandırılmış veya yapılandırılmamış veriyi etkili bir şekilde saklar. Sistem, uluslararası arşiv standartları ve yasal gerekliliklere uygun olarak yüksek düzeyde güvenlik ve erişebilirlilik sağlar. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

Doküman Yönetim Modülü (Elektronik E Arşiv) - EYS Elektronik Yönetim Sistemi Hizmeti Özellikleri:

Kalite Yönetim Sisteminin omurgasını oluşturmaktadır.


1. Kurum içi, kurum dışı, gelen evrak, giden evrak kalitede oluşturulan dökümanlar (belgeler, sertifikalar, işlem döküm raporları ve test dökümanları v.b.) kurum içi elektronik arşiv de güvenilir bir biçimde depolanmaktadır.
2. Kurum içi resmi evrak, özlük bilgileri ve firmaya ait belgelerinde tutulabileceği bir dökümantasyon yapısı sunar.
3. Elektronik Arşiv Sistemi gerek tek başına kullanılabilir, gerekse Kalite Programının içerisinde kullanılabilir.
4. Döküman Yönetim Sistemi içerisindeki kullanıcı tanımlamaları esnek ve yetki tabanlıdır. Döküman ekleme,silme, çıkartma, görüntüleme kullanıcı yetkilerine göre yapılmaktadır.
5. Kullanıcıların yapmış olduğu işlem hareketliliği log olarak tutulmakla beraber, değişen veya silinen kayıtlarda geri planda log olarak tutulmaktadır.

Laboratuvar - Test, Kontrol, Final Kontrol

Laboratuvar modülü, ürün için gerekli Test, Kontrol, Fnal Kontrol gibi kontrollerinin yapılması, test edilmesi, numune alma, numune saklama ve gerekli belgelerin hazırlaması gibi işlemleri kolaylaştıran bir modüldür. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
kalite

Stok Depo Takip Yönetim

Datalms ExpressBasic Depo Yönetim Yazılımı bir ürün sevk edildiğinde meydana gelebilecek hata olasılığını azaltabilir. Yazılım aynı zamanda bir şirketin siparişleri daha hızlı yönetebilmesine ve depoda sipariş edilen ürünleri anında takip edilmesine yardımcı olur. Depo Yönetim Yazılım'ının amacı; ürünlerinizin satın alma yazılımı ile entegre edilmesinden faydalanarak, ürünlerin uygun şekilde toplanması, ürünlerin stoklardaki durumunun kağıtsız ortamda yönetilmesidir. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

Kalite Talimat Takip Yönetim

Talimat takip sistemi, kurum ve kuruluşlarla yapılan iş ve işlemler sırasında uyulması istenilen karaları alt makamlara bildiren modüldür. Kuruluş içinde uyulması gereken kurallar, değişen veya yeni eklenen yöntemler, çalışanlara talimatlar aracılığı ile iletilmektedir. Böylelikle, yazılım talimatları ilgililere dağitıp işleyişi izler. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
kalite

Ürün Bilgi Güvanlik Formu

Ürün Bilgi Güvanlik form, bir madde veya karışım hakkında işyerindeki kimyasalları kontrol amaçlı düzenleyici çerçeve çalışmalarında kullanım için kapsamlı bilginin hazırlanması, talimat ve önlemler hakkında detaylı bir bilgi havuzu hazırlayarak, ilgili birim veya müşterilerle paylaşmayı sağlar. Önlemler için gerekli takipleri sağlayabilirsiniz. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

Stok Refakatçı Kart

Stok Refekatçı Kart, stok veya bir mamülün her hareketinin izlendiği, takip edildiği bir moduldür. ürün kabulden başlayarak, üretim sonrası müşteride tüketilene kar olan süreçte stok takip yapabilirsiniz. Her aşamada, kalite kontrol ve testler yapabilir, belge hazırlayabilir. Elektronik Arşiv (E Arşiv) ile entegre çalışan bir modüldür.

kalite
kalite

6 Sigma

Altı Sigma, kusurları ortadan kaldırmaya ve süreç değişkenliğini odaklanan istatiktiksel araçlar ve tekniklerden oluşan bir sistemdir. Altı Sigma süreci, ölçüm, iyileştirme ve doğrulama faaliyetlerini içerir. Altı Sigma, sırsat başına hata sayısı ile bir süreç spesifikasyonunda bulunan standart sapmaların sayısı arasındaki bağlantı ile ilgilidir. Altı Sigma özellikli bir süreçle, yalnızca çok az sayıda olası arıza, spesifikasyon sınırlarının dışına çıkabilir.

kurumsal

Proje Operasyon Yönetim

Proje yönetimi, operasyon yöneticisinin en önemli fonksiyonlarından biri olarak kabul edilir. Bir proje üç türde olabilir: malzeme yönetimi, servis yönetimi veya her ikisi de. Her ikisinin yönetimi ve planlanması, taslakların hazırlıkların oluşması, devreye alınma süreçleri, kalite yönetim kontrolleri, projenin sonlandırılması süreçlerini kapsar.

kurumsal

İleri Planlama Sistemleri (APS)

Karar destek ve işletme planlamasından oluşan bir sistemdir. Sistemlerin faaliyetlerini verimli şekilde planlanmasına ve yönetilmesine olanak sağlamaktadır.

kurumsal

Erp’de Derin Öğrenme

Dünya, tarih boyunca birçok endüstriyel devrime tanık oldu. 1. sanayi devrimi su ve buhar gücünden oluşuyordu. 2. sanayi devrimi elektrik yardımıyla seri üretime geçti. 3.sanayi devrimi otomasyon sistemi, 4.sanayi devrimi ise yapay zekaların ve en büyük rolü oynayan yapay zeka ile entegre olmuş kurumsal kaynak planlama ile gerçekleşecektir. Biz ise bu entegrasyonu yaparak, bölgesel anlamda endüstrinin gelişmesini hedefledik.

kurumsal

ERP’ de Yapay Zeka

Büyük veri olarak da adlandırılan ve günümüzde her alanda etkisini gösteren bilgi yoğun teknolojiler ve uzaktan erişime imkan tanıyan uygulamalar sayesinde, big data, büyük verilerin analizleri gün geçtiktçe önemi artmaktadır. Verinin toparlanması ve verinin doğru bir şekilde işlenip, doğru kararlar alması doğru analizlerle gerçekleştirilebilir. Bu anlamda veri analizleri, raporlamalar, 3 boyutlu grafiksel analiz sistemleri ve yapay zeka ile entegre edilmiş, karar vermenize yardımcı olacak big data algoritmaları ile işleyişinizi kolaylaştırmakta, geliştirmektedir.

Kurumsal Kaynak Planlama ERP'de Derin Öğrenme Hizmeti Özellikleri:

1. Derin Öğrenme, arızaları tahmin edebilmesi ve planlanmış müdahalelere izin vermesi, üretim verimini arttırırken arıza süresini ve işletme maliyetini azaltması için kullanılabilir.

Modullerimizi inceleyebilirsiniz...

DEMO TALEP FORMU

Demo Taleplerinizi Bize İletebilirsiniz...

Gizlilik Politikası

(545) 319 21 54

Pazartesi-Cumartesi : 9:00 - 18:00

info@datalms.com.tr

7/24 Destek

İstanbul

Sonbahar Sokak. Tellioğlu is hanı.Kat:4 No:1/17 Ataşehir/İSTANBUL